Per Aspera Ad Astra!

Дорогі учні! Шановні вчителі, гості та батьки!

Вітаю всіх з початком нового навчального року, який ми маємо можливість розпочати дякуючи Збойним Силам України.

Для нашого ліцею цей день особливий. Саме 20 років тому Кам'янський еколого-економічний ліцей розпочав відлік років своєї діяльності (розпорядження Черкаської обласної державної адміністрації від 01.08.2003 року № 418).

Це були роки «Per Aspera Ad Astra!» Тобто, 20 років розвитку і успіху, але щоб досягти вершин або поставленої цілі ліцей пройшов і дорогу слави і «тернистий» шлях.

Згадаємо наш успіх.

В 2006 році ліцей стає переможцем конкурсу «100 кращих шкіл України».

Ліцей серед лідерів у рейтингу загальноосвітніх шкіл Черкаської області, що посіли найвищі місця за підсумкамиЗНО2017 і 2019 років!

За результатами Національного мультипредметного тесту 2022 року Денис Морква отримав по 200 балів з математики і української мови!

Ліцей – учасник цільової обласної програми «Інноваційні школи Черкащини»

За цей час маємо:

277 переможців ІІ (обласного) етапу конкурсу Малої академії наук України,

110 переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських предметних олімпіад,

16 переможців ІІІ етапу конкурсу Малої академії наук України,

7 переможців IV етапу Всеукраїнських предметних олімпіад.

Наші ліцеїсти – переможці Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів INFOMATRIX, Всеукраїнського конкурсу Intel Еко-Україна, Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій "Екософт", Всеукраїнського турніру юних економістів.

Наші вчителі – переможці обласного етапу конкурсу "Вчитель року", обласної виставки «Інноваційний пошук освітян Черкащини», обласного конкурсу на кращу серію цифрових ресурсів, лауреати обласної премії імені Олександра Захаренка.

Ліцеїсти та вчителі нагороджені відзнаками Міністерства освіти і науки України, Національної академії наук України та Малої академії наук України, а вчителю економіки і права Людмилі Іванівні Гетьман присвоєно почесне звання «Заслужений працівник освіти України»

Минулого навчального року двоє наших учнів вибороли перші місця ІІ (обласного) етапу конкурсу Малої академії наук України. Переможців чекають обласні стипендії, а зараз я запрошую їх на сцену для вручення Дипломів Міністерства освіти і науки України, Національної академії наук України та Малої академії наук України та Подяк від Черкаського державного технологічного університету: Дмитрій Салюк і Софія Бондаренко.

Незабаром пролунає перший дзвоник! Бажаю кожному з вас гарних оцінок, нових звершень та перемог!

http://www.kamelia.edukit.ck.ua/gallery/denj_znanj_2023/

Кiлькiсть переглядiв: 85

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.