Освітній проєкт Flowers4school

"Наші діти - наші квіти!" - сьогодні цей вислів, очевидно, є дуже актуальним! Днями в Україні стартував благодійний освітній проєкт Flowers4school, спрямований на озеленення українських освітніх закладів від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України. Кам'янський еколого-економічний ліцей "Камелія" став його учасником.

Мета проєкту - познайомити дітей зі світом квітів, залучивши їх до висадки цибулин біля свого закладу освіти. Нідерландські благодійники вірять, що висадка цибулин допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей і покаже їм, що садівництво - це весела справа, яка розвиває в них любов до землі нашої Батьківщини.

Наші ліцеїсти щиро радіють участі у цьому проєкті, адже з неабиякою цікавістю розглядали кожну цибулинку, а потім із ще більшою заповзятістю взялися до роботи. Разом з педагогами старшокласники підготували місце для висадки, а потім, вкладаючи частинку свого тепла, посадили цибулини тюльпанів, лілій та гіацинтів.

Навесні ми всією ліцейною родиною будемо милуватися квітковими локаціми біля нашого закладу, завдяки Flowers4school. І буде Мир! І буде Перемога! І буде квітуча Україна!

https://www.flowers4school.com/

#Flovers4school

Кiлькiсть переглядiв: 110

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.