Свято першого дзвоника

/Files/images/013.jpgВулиці міста і сіл району розквітли барвами квітів, які в своїх обіймах несли до школи усміхнені, святково вбрані школярі.

День знань з року в рік не втрачає своєї хвилюючої атмосфери, для кожної родини є справжнім святом.

Особливим воно стає для тих, хто вперше переступив поріг навчального закладу, для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях, та для одинадцятикласників, які вже за рік стануть випускниками.

Цього року в районі за парти сіли 2540 школярів, з них 228 першокласників.

Заступник голови районної державної адміністрації Людмила Шляхтова зі святом Першого дзвоника привітала учнів еколого-економічного ліцею, якому сьогодні виповнилось 10 років.

- Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш край, наша держава зустрічають День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ вчителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати а й основам великої науки – життя, - зазначила у своєму виступі Людмила Миколаївна та побажала усім успіхів, вагомих здобутків у навчанні та праці.

Цього дня в школах району на урочистих лінійках побували заступники голови райдержадміністрації, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації та районної ради.

/Files/images/_MG_9789999.jpg/Files/images/_MG_9799999.jpg/Files/images/_MG_9788.JPG/Files/images/_MG_9802222.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 286

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.