Результати конкурсу «Усім класом до інновацій»

/Files/images/усім класом.gif

Ура! Ура! Ура! Завершився конкурс «Усім класом до інновацій» і ми дуже хочемо поділитися з вами його результатами.

Ви маєте унікальну можливість - безкоштовний доступ до онлайн-платформи http://online.zno.ua для усього свого класу! Переможці також отримують підтримку працівників нашої компанії: відповіді на питання, інструкції з користування та консультації.

Для початку трохи статистики: ми отримали близько 30 заявок від учителів з 11 областей України. При цьому більше половини заявок було від учителів сільських шкіл. Ми дуже радіємо, що у найвіддаленіших куточках України вчителі переймаються інноваціями в освіті! Дякуємо.

На підставі мотиваційних листів, написаних учасниками, ми обрали чотирьох переможців. Це вчителі з різних куточків країни, які довели, що живуть своїм предметом і спільними зусиллями зі своїми учнями будуть упевнено крокувати до 200 балів разом із нашою платформою — http://online.zno.ua

Першим призером стала Дмитрук Аліна Валентинівна, вчитель математики навчально-виховного закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей смт Стрижавка» Вінницької області. Пані Аліна навчає математики сімох учнів, які складатимуть ЗНО, і дуже чуйно розуміє їхній нелегкий шлях до омріяних балів: «Можливо, це не дуже вдалий жарт, але основна проблема, яка стоїть перед 11-класником, який дійсно вчиться – вижити! Вистояти перед навалою домашніх завдань з кожного предмету, висидіти по 8 уроків в день, взяти участь у нескінченній вервечці виховних і позакласних заходів, які він зобов’язаний відвідати, а якщо ще не хочеться залишити спортивну чи музичну школу, а якщо ще й курси чи репетитори».

Другим переможцем стала Ходоровська Стелла Іванівна, вчитель математики еколого-економічного ліцею у м. Кам'янка Черкаської області. Уже перші слова мотиваційного листа дають чітко зрозуміти, що маємо справу з людиною, яка живе тим, що робить: «Мені пощастило — я працюю з дітьми!!! Вони — моє джерело натхнення, руху вперед, великої праці над собою! Мої учні змушують мене відчувати себе сучасною. Колись давно я, завдяки їм, прочитала всього «Гаррі Поттера». Щодня я навчаю їх, а вони допомагають мені опанувати ґаджети, сучасні програмні продукти».

Дуже близькою і зрозумілою для нас є проблема, про яку написала пані Стелла: «Занадто безмежна любов батьків до своїх дітей, щомиттєва опіка призвели до того, що випускникам стало вигідно бути споживачами. Вони і до здобуття знань так ставляться. Значок «зірочка» біля номеру вправи — це вже КАТАСТРОФА, якщо поміняти у питанні порядок слів — ТРАГЕДІЯ. Мої одинадцятикласники не винні. Їх так виховували з дитинства. Намагаюсь своїм учням викладати математику, так би мовити, зі смаком. Постійно проводжу паралель з їхнім життям та життям їх рідних, задачу намагаємось не «кидатися» розв'язувати, а спочатку аналізувати, багато разом придумуємо мнемонічних прийомів. Навчаю не зубрити, а розуміти! Це крок уперед! Це ще одна моя спроба мотивувати моїх випускників не бути просто СПОЖИВАЧАМИ інформації, а вчитися шукати її та користуватися своїми знахідками. Якщо це потрібно моїм учням — це потрібно мені!». Дякуємо Вам за неймовірне тепло та рух уперед! Нехай наша платформа стане у пригоді.

Третьою людиною, чий мотиваційний лист не лишив нас байдужими, є Тріщук Марія Іванівна, вчитель української мови із села Старі Кути Косівського району Івано-Франківської області: «Прикро, коли кажуть, що рівень знань учнів сільської школи значно нижчий, ніж дітей міста. Звичайно, більший доступ до інформації, та і рівень підготовки вчителя гімназії теж не такий, як у сільського. Хочу, щоб саме мої учні отримали можливість якісно навчатися, адже навіть в умовах гірської школи вони є постійними призерами районних олімпіад, зльотів одарованих дітей, різноманітних інтелектуальних ігор, конкурсів («Соняшник», «Патріот», «Олімпус»)». Вітаємо! Прямуйте до мети разом зі своїми талановитими учнями.

Останнім учителем, який отримає доступ до нашої онлайн-платформи, є Фещак Світлана Григорівна із Криворізької загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів №78, яка написала: «Наш регіон фактично не україномовний. У побутовому мовленні переважає суржик. Якісне українське слово школярі чують тільки на уроках, а такої мовної практики аж ніяк не досить. Хочеться сподіватися, що завдяки перемозі у конкурсі ми зможемо відкрити для себе світ нових можливостей для вдосконалення знань. Адже сьогоднішній молоді так необхідно віднайти той єдиний правильний шлях, який приведе їх до омріяної професії і постійного самовдосконалення. І якщо нам справді пощастить, то й вірші про це напишемо:-)!» Чекаємо від Вас поетичних рядків, пані Світлано!

Читаючи ваші листи, ми не змогли зупинитися лише на чотирьох переможцях. Є ще двоє людей, чиї листи нас надзвичайно вразили. Тому ми вирішили подарувати наші навчальні книги для підготовки до ЗНО двом класам: математичним геніям Турчиної Людмили Григорівни із села Степанівка Устинівського району Кіровоградської області та юним філологам Регецій Ганни Михайлівни із с. Черна Виноградівського району Закарпатської області. Ми дуже хочемо, що ваші учні, які мають обмежений доступ до ресурсів міста, з легкістю опанували шлях підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. Вітаємо!

Дуже дякуємо всім, хто взяв участь у нашому конкурсі. Ваші листи транслюють надзвичайне тепло та надихають на звершення. Чекаємо вас на наших подіях та зустрічах!

http://zno.ua/news/rezultati-konkursu-usim-klasom-do-innovatsij.html

Кiлькiсть переглядiв: 343

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.