Відбір шкіл-учасниць проекту GoCamps завершено!

Відбір шкіл-учасниць проекту GoCamps завершено!

В рамках Року англійської мови в Україні Громадська організація GoGlobal долучилась до ініціативи Міністерства освіти і науки України, і разом з компанією Microsoft та партнерами розробила новий формат дитячих пришкільних таборів – таборів з поглибленим вивченням англійської мови. Проект отримав назву «GoCamps». Основним завданням команди проекту є показати дітям, що вивчення мов – це легко і просто. Що літній табір може бути веселим, розважальним, та яскравим.
Прийом заявок від шкіл на участь у проекті розпочався 17 лютого, і протягом місяця наша команда отримала 559 анкет з 24-х областей. Найбільш активною виявилась Волинська область – 49 заявок! На другому місці Івано-Франківська область – 47 заявок, а на третьому – Львівська, мешканці якої надіслали 41 заявку.
Відбір найкращих здійснювало незалежне журі, у складі якого були представники Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні, Міністерства освіти і науки України, компанії Microsoft, Американської торгівельної палати в Україні та команда GoGlobal.
Щодо критеріїв, якими керувались при відборі шкіл, то найпершим була якість виконання творчого завдання. Виконати його можна було у вільній формі, але найбільше ми отримали відео, серед яких були справжні шедеври. Це були і презентації шкіл, і зворушливі звернення школярів, і навіть цілі кінофільми. Другим критерієм була повністю заповнена анкета, в якій учасники мали вказати досягнення свого навчального закладу, чи має школа досвід проведення англомовних проектів та заходів, очікувана кількість дітей у мовному таборі, та інші деталі.
Отже, за результатами відбору статус «GoCamp» отримують 119 шкіл з 20-ти областей. Загалом, відпочити у таборах нового покоління – таборах з поглибленим вивченням англійської мови, зможуть більш ніж 7000 дітей.
Повний перелік шкіл дивіться на сайті http://gocamps.com.ua/

Навчальні заклади проекту - Черкаська область
Лозуватська загальноосвітня школа I-III ступенів Шполянської районної ради Черкаської області
Родниківська загальноосвітня школа I-III ступенів ім.Т.Г.Шевченка
Черкаська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №28 ім. Т.Г. Шевченка
Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5 Монастирищенської районної ради Черкаської області
Кам’янський еколого-економічний ліцей
Соколівський навчально-виховний комплекс "Школа І-ІІІ ступенів - ліцей" Жашківської районної ради Черкаської області
Перша міська гімназія Черкаської міської ради Черкаської області
Яснозірська ЗОШ І-ІІІ ступенів
Канівська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №6 з поглибленим вивченням іноземних мов Канівської міської ради Черкаської області
http://gocamps.com.ua/cities/?CODE=Cherkassy

Кiлькiсть переглядiв: 274

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.