ДЕНИС ЄМЕЦЬ – ПЕРЕМОЖЕЦЬ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ УЧНІВСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ГЕОГРАФІЇ

/Files/images/Денис.jpg23 березня 2013 року в м. Ужгород стартувала ХL Всеукраїнська учнівська олімпіада з географії. Двадцять сім команд з усіх куточків України, представлених переможцями обласних турів виборювали на державному рівні звання сильніших. Урочисте відкриття змагань відбулося в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості.

«Символічно, що саме сьогодні, коли весь світ за ініціативи Всесвітнього фонду захисту природи проведе Годину Землі, в найзахіднішому куточку нашої держави зібралися юні географи, щоб визначити переможців учнівської олімпіади. А досвід та знання, здобуті на таких форумах, допомагатимуть вам на життєвих стежинах», – вітала учасників директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації Маріанна Кляп.

Головний спеціаліст Міністерства освіти і науки України, заступник голови оргкомітету змагань Роман Гладковський вручив подарунки та грамоти призерам та учасникам попередньої міжнародної олімпіади з географії. Він також подякував господарям за чудову організацію старту олімпіади та представив фахове журі, від імені якого виступив голова журі Ярослав Олійник, доктор економічних наук, професор, декан географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Ярослав Богданович розповів про те, що престиж науки про Землю в Україні зростає, і закликав випускників шкіл продовжувати навчання на географічних факультетах держави. Також відбулася концертна програма, з любов’ю підготовлена вихованцями творчих колективів Закарпаття.

/Files/images/123.jpgПротягом 5 днів юні географи не тільки продемонстрували свої знання з цього предмету, а й ближче познайомляться з історією краю, зустрілися зі своїми ровесниками з ужгородських навчальних закладів.

Наш олімпієць Денис Ємець, учень 10 класу Кам'янського еколого-економічного ліцею Кам'янської районної ради, на Всеукраїнській учнівській олімпіаді з географії виборов третє місце (вчителі Ємець Людмила Іванівна та Войцехівська Євгенія Володимирівна). Щиро вітаємо з перемогою! Бажаємо Денису подальших успіхів у навчанні та здійснення його мрій!

Ліцей «Камелія» – це загальноосвітній навчальний заклад, який дає змогу здобути освіту понад державний освітній мінімум, здійснює науково-практичну підготовку здібної, обдарованої учнівської молоді. Тому, в рік свого десятиріччя, ми особливо пишаємось результатами участі наших учнів на Всеукраїнських конкурсах і олімпіадах, вдячні їм за ці перемоги і чекаємо нових!

Кiлькiсть переглядiв: 449

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.