Представники обласної влади відзначили талановитих дітей Черкащини

/Files/images/nagoroga2014.jpgБільш ніж півсотні учнів з Черкащини цьогоріч вибороли призові місця на всеукраїнських олімпіадах і конкурсах29 травня 2014 року голова обласної ради Валентина Коваленко, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль та директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Галина Гаврилюк привітали та вручили нагороди переможцям Всеукраїнських предметних олімпіад й інтелектуальних конкурсів.
Звертаючись до присутніх, директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Галина Гаврилюк відзначила, що участь школярів Черкащини у Всеукраїнських предметних олімпіадах і конкурсах сприяє їх залученню до творчого самовдосконалення і цього року наші учні показали значні успіхами, якими варто пишатися. За її словами, у IV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад взяли участь 99 учнів із 9 районів і 4 міст області, з них 52 учні (або 53%) стали переможцями. Найбільшу кількість призових місць вибороли учні із м. Черкаси (31 учень), зі шкіл нового типу – 33 учні, із сільських шкіл – 7 переможців.
Окремо Галина Миколаївна зауважила про активність учнів з виконання наукових робіт на конкурс-захист в Малій академії наук в області. так цього року у науковому змаганні взяли участь 54 представники Черкащини, з яких 26 осіб стали переможцями фінального етапу конкурсу-захисту.Більш ніж півсотні учнів з Черкащини цьогоріч вибороли призові місця на всеукраїнських олімпіадах і конкурсах
Слова щирої подяки за перемоги, гідне представлення області на республіканських наукових змаганнях, а також сердечні вітання учням, їх наставникам і батькам висловили Валентина Коваленко та Віталій Коваль.
– Ви, дорогі переможці – наша справді національна еліта, наше багатство, наша енергія національного відродження. І ми щиро дякуємо вам за вашу наполегливість, а також дякуємо вашим вчителям, які допомогли розвинути ваші таланти, дані Богом. Мені доводилося неодноразово працювати із обдарованими учнями і молоддю…, я сама формувалась як особистість, як вчитель і знаю ті почуття, оту радість, коли вчитель бачить результат своїх старань, – сказала Валентина Михайлівна.
Окремі слова захоплення Валентина Михайлівна й Віталій Володимирович висловили присутнім учням за яскравий «парад вишиванок», кожна з яких – оригінальна, неповторна, колоритна й викликає в душі особливе національне і духовне піднесення.
Після слів вітань Валентина Коваленко та Віталій Коваль виконали приємнішу місію – вручили нагороди та цінні подарунки переможцям всеукраїнських олімпіад та конкурсів.Більш ніж півсотні учнів з Черкащини цьогоріч вибороли призові місця на всеукраїнських олімпіадах і конкурсах
Зі словами вдячності за допомогу й підтримку виступили також учні-переможці. Вони, зокрема, відзначили важливість реалізації на Черкащині комплексних заходів щодо роботи з обдарованою молоддю, стимулювання їхньої творчої та наукової діяльності, а також щиро подякували батькам, вчителям і наставникам за підтримку, допомогу і віру в їхні можливості.
В пам'ять про урочисту мить присутні зробили спільне фото.

Кiлькiсть переглядiв: 273

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.