Повернутися до звичайного режиму

Податки у моєму житті

"Державні доходи- це частина майна кожного громадянина, яку він віддає, щоб користуватись всім іншим." Шарль-Луї Монтеск’є

Податок- це обов’язковий платіж на користь держави, який здійснюють населення та підприємства.Податки бувають прямі і непрямі. прямі сплачуються безпосередньо платниками податків, непрямі податки сплачуються шляхом купівлі товарів чи послуг. Сплачуючи податки, кожен громадянин сприяє виконанню гарантованих населенню державою послуг. податок є одним із доходів держави, який входить до державного бюджету, з якого потім держава забезпечує економічний, культурний, соціальний та політичний розвиток. Якщо населення буде ухилятись від сплачування податку, то фінансування держави буде скорочуватись, що призведе до економічної нестабільності. Державний бюджет забезпечує виплату заробітної плати, пенсії, грошової допомоги багатодітним сім’ям, за медицину та освіту. Податкове законодавство України вимагає від платників податків відповідальності та стабільності.
Отже, кожен громадянин повинен свідомо і добровільно сплачувати податки і тоді держава матиме стабільний економічний розвиток.

/Files/images/G2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 303

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.