Ми майбутнє твоє, Україно

/Files/images/голобородий16.jpg/Files/images/морозов16.jpg/Files/images/ємець16.jpgНавряд чи варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами. А талант, кажуть, завжди родом із дитинства. І, мабуть, кожна людина народжується із зернятком у руці. Тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте.

Немає дітей необдарованих. Треба лише допомогти відшукати дар у кожному. Підтримати і розвинути його. Саме у цьому напрямку і працюють у нашому Кам'янському еколого-економічному ліцеї «Камелія».

І гарним підтвердженням цьому стала зустріч з обдарованими дітьми, переможцями ІІІ та ІV етапів Всеукраїнських олімпіад із базових дисциплін, переможцями ІІ та ІІІ етапів конкурсу Малої академії наук, що була зініційована начальником відділу освіти Кам'янської РДА О.Г.Шамрай.
У кабінетi фізики, де проходила зустріч „Ми майбутнє твоє, Україно”, зібралася юна еліта ліцею. Сильні та цілеспрямовані, наполегливі та талановиті, обдаровані та трудолюбиві. Одним словом – кращі із кращих ліцеїстів.

Беручи участь у різних конкурсах, турнірах, олімпіадах з базових дисциплін, ці учні не лише показали, що вміють іти до поставленої мети, а й довели, в першу чергу собі, що вміють перемагати. Бо мають міцні знання. Бо сильні духом. Бо – талановиті.

І як результат цієї наполегливості та цілеспрямованості – кожен із них у своєму ще юному віці підкорив уже свою маленьку вершину, принісши перемогу в ліцей, де навчається, прославивши нашу Кам’янку.
За високі успіхи у навчанні гарних слів похвали учасники зібрання були удостоєні від керівництва відділу освіти району. Так Олександр Григорович щиро привітав обдаровану юнь з їх успіхами та перемогами та побажав їм усім добра, здоров’я, радості та благополуччя. А всім педагогам ліцею подякував за їх нелегкий труд, за міцні знання, які ті дають своїм учням, за те, що ще з дитинства прищеплюють їм любов до науки, розвиваючи їхні здібності та таланти.

/Files/images/16.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 326

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.