Юлія Лисенко здобула ІІІ місце на IV етапі ХVІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки

/Files/images/ЮЛВ.jpgУчениця 10 класу Кам'янського еколого-економічного ліцею Кам'янської районної ради Черкаської області Юлія Лисенко здобула ІІІ місце на IV етапі ХVІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки (вчитель Гетьман Л.І.)

Завершився фінальний етап ХVІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки
Протягом п’яти днів на Волині проходив фінальний етап ХVІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки, в якому взяли участь 114 учнів майже з усіх областей України. Під час інтелектуальних змагань школярі продемонстрували високий рівень знань та практичних умінь і навичок із основ економіки. У рамках культурної програми олімпіади учасники познайомилися з історико-культурною спадщиною Волинського краю: здійснили екскурсії до історико-культурного центру «Поле Берестецької битви» та Колодяжненського літературно-меморіального музею-садиби Лесі Українки, відвідали Луцький замок, Музей волинської ікони.
Церемонія урочистого закриття ХVІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки відбулася 27 березня 2014 року у Волинському ліцеї-інтернаті. З вітальним словом до присутніх звернувся перший заступник голови Волинської обласної ради Пирожик О. В., який відзначив, що любов до економіки, захоплення нею, бажання вчитися й пізнавати нові грані улюбленого предмета — все це притаманне учасникам Всеукраїнської олімпіади з економіки. Україна пишається такими дітьми. Волинський край гордиться високою честю: приймати учнів — кращих знавців економіки.
Представник Міністерства освіти і науки України, методист Інституту інноваційних технологій та змісту освіти Бурлака О. М. привітала учасників олімпіади та оголосила спільне рішення журі й оргкомітету. За підсумками олімпіади переможцями стали 58 учнів. Перші місця здобули 9 учнів, 20 школярів зайняли другі місця, тридцять — треті. Перехідний Кубок переможця загальнокомандного рейтингу виборола збірна Запорізької області.
Переможців нагороджено дипломами Міністерства освіти і науки України та цінними подарунками від спонсорів «Укрсиббанку» і «ПриватБанку». Церемонію нагородження провели голова журі, професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктор економічних наук Гражевська Н.І. та голова оргкомітету, заступник начальника управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації Таранчук Ю. В., ректор Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Олешко П. С. Директор ЮніорБанку Шеметило Г. С. вручила всім учасникам олімпіади сертифікати на проходження практики з подальшим працевлаштуванням випускників у відділеннях «ПриватБанку», переможцям — навчальні посібники та пам’ятні сувеніри.
Експерт-консультант Всеукраїнської олімпіади з економіки Черкавський О. В., директор Дніпропетровської філії університету економіки та права «КРОК», відзначив, що оргкомітетом здійснено значну роботу для успішного проведення олімпіади та створення необхідних умов для змагань і відпочинку.
У заключному слові голова оргкомітету Таранчук Ю. В. подякував усім за високий рівень організації і проведення ХVІІ Всеукраїнської олімпіади з економіки, висловив сподівання, що майбутня еліта нації забезпечить процвітання України, побажав творчої наснаги, віри у власні сили, нових перемог.
Учасники свята переглянули концертну програму, успішно презентовану вихованцями творчих колективів Волинських ліцею-інтернату та обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.
Наступного року фінальний етап ХVІІІ Всеукраїнської олімпіади з економіки заплановано провести у Луганській області.

/Files/images/Гетьман Лисенко.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 355

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.