Всеукраїнський конкурс винахідницьких та раціоналізаторських проектів

Про підсумки проведення очного етапу Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму у 2014 році

З метою всебічної підтримки обдарованої молоді, сприяння модернізації змісту науково-дослідницької, експериментальної та практичної діяльності учнівської молоді, впровадження інноваційно-освітніх методів і технологій у навчальних закладах України, відповідно до листа МОН 1/9-794 від 11.11.2013 р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму», Міністерство освіти і науки України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді за підтримки Державної служби інтелектуальної власності, Українського центру інноватики та патентно-інформаційних послуг, Українського інституту промислової власності та НАН України провели з 11 по 13 лютого 2014 року Всеукраїнський конкурс винахідницьких та раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму.

/Files/images/Morozov2013.jpgУчасниками очного етапу конкурсу стали 59 представників з 17 регіонів України та м. Києва. Найбільша кількість учасників - представники із міста Києва. За результатами конкурсу

НАКАЗУЮ:

Нагородити грамотами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України переможців та призерів Всеукраїнського конкурсу винахідницьких та раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму.

За IІ місце в секції «Сільськогосподарське дослідництво та винахідництво» Морозова Олександра, учня Кам'янського еколого-економічного ліцею Черкаської області. Тема роботи: «Туковий апарат для локального внесення біологічно активних добрив в органічному землеробстві».

Директор НЕНЦ В.В. Вербицький

/Files/images/винахiд.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 363

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.