Незамінні помічники податківців Кам’янщини


Вже більше 11 років одним із напрямків роботи податкової служби України є розвиток волонтерського руху.

- Саме завдяки залученню громадських консультантів податкової служби до широкомасштабних роз’яснювальних компаній, податківці Кам’янщини проводять ряд заходів щодо налагодження партнерських відносин між податковою службою і платниками податків, формування об’єктивного погляду на необхідність добровільної сплати податків та роль податкової служби у виконання податкових зобов’язань, - зазначила начальник Кам’янської податкової служби Ольга Крамар.

Серед волонтерів Кам'янської МДПІ як пенсіонери-члени асоціації ветеранів податкової служби, так і підростаюче покоління - вихованці Кам'янського еколого-економічного ліцею.

Помічники-волонтери беруть участь у всіх заходах, що проводяться податківцями, розповсюджують друковану продукцію серед жителів району, проводять опитування платників податків щодо оцінки діяльності органів ДПС України та якості обслуговування платників податків. Саме завдяки активній роботі волонтерів, податківці мають змогу вчасно поінформувати платників щодо новацій податкового законодавства, надати практичну допомогу в заповненні форм податкової звітності, а також розповісти жителям району про роботу органів податкової служби на шляху модернізації – переходу від фіскального органу до сервісної служби.

- У Всесвітній день волонтерів, хочу побажати нашим незамінним помічникам та побажати їм здоров’я, наснаги та благополуччя, нехай і надалі ваша грамотність, активна громадянська позиція та наполегливість служить в ім'я процвітання і розвитку нашої держави, - такими словами привітала волонтерів Ольга Володимирівна.

Кiлькiсть переглядiв: 422

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.