Денис Ємець нагорожений з нагоди 60-річчя утворення Черкаської області

/Files/images/денис14.jpg9 січня 2013 року жителі та шановані гості Черкащини урочисто відсвяткували 60-річний ювілей наймолодшої області України, мальовничого і героїчного краю Тараса Шевченка й Богдана Хмельницького – Черкаської області.
Відзначення ювілею рідного краю розпочалося на Площі Богдана Хмельницького. Керівники області – голова облдержадміністрації Сергій Тулуб й голова обласної ради Валерій Черняк, члени колегії облдержадміністрації та президії обласної ради, керівники територіальних органів виконавчої влади і структурних підрозділів облдержадміністрації, депутати обласної ради, керівники районів й громада області разом з почесними гостями – віце-прем'єр-міністром України Костянтином Грищенком, народними депутатами України від Черкащини та делегатами з сусідніх областей поклали квіти до пам’ятника видатному земляку, українському державотворцю Богдану Хмельницькому. Після цього, Костянтин Грищенко, Сергій Тулуб та Валерій Черняк вручили ключі від автомобілів 39 ветеранам Великої Вітчизняної війни, одному учаснику бойових дій в Афганістані та двом ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС, що прибули на свято з різних куточків області.
Продовжилось святкування у приміщенні Палацу культури «Дружба народів», де гостей урочистостей зустрічали камерний оркестр обласної філармонії та вражали творчим різноманіттям представлені виставки декоративно-прикладного мистецтва на тематику 60-річчя утворення Черкаської області.
Після теплих слів вітань, виступаючі виконали почесну місію та вручили державні й місцеві нагороди, відзнаки і пам’ятні подарунки з нагоди 60-річчя утворення Черкаської області: кращим установам, закладам та підприємствам Черкащини; очільникам області попередніх років; ровесникам краю – тим, хто народився 7 січня 1954 року; активним громадським діячам; ветеранам і учасникам воєн; заслуженим працівникам галузей; молодим та талановитим черкащанам, якими пишається наш край.
Серед нагороджених - Денис Ємець, учень 11 класу Кам'янського еколого-економічного ліцею Кам'янської районної ради Черкаської області, який має вагомі здобутки на обласних та Всеукраїнських етапах предметних олімпіад та конкурсу Малої академії наук.

Кiлькiсть переглядiв: 286

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.