Останній дзвоник 2023

Дорогі учні, шановні батьки та вчителі! Вітаю Вас зі святом останнього дзвоника!

Через повномасштабну війну в Україні не всі школи можуть провести це свято. У 2023 році останній дзвоник у школах України пролунає у різні дні. Також свято відбудеться у межах різних форматів.

Свято останнього дзвоника є радісним і водночас сумним. Для когось – це завершення навчального року, для когось – початок самостійної дороги у житті. Сьогодні наш ліцей проводжає випускників. Тепер їм належить майбутнє України.

Закінчення навчального року – це час підбивати підсумки роботи, відзначати успіхи та визначати напрями, які потребують вдосконалення. А найперша вимога сьогодення, це безпечний освітній простір!

Ми не просто пережили зиму без світла, а проводили уроки очно в кабінетах ліцею і в укритті.

Нам радісно, що кожному класі є учні, що отримали річні оцінки високого рівня, а учень 9 класу Бондаренко Остап здобув ІІІ місце Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з географії.

Ми пишаємось переможцями конкурсів у громаді імені Петра Яцика та «Тарасовими шляхами» за номінаціями "Художнє слово", "Юні поети"

Наші юнаки стали чемпіонами громади з волейболу, стрибків у довжину, метанні ядра, Скрипник Артем призер відкритого чеміонату з вільної боротьби в Черкасах, восьмикласниця Одуд Вероніка в складі ЖФК «Кривбас» U-15 стала переможцем Кубку дівочої ліги України U-15!

Спортсмени вже нагороджені, а свідоцтва з відзнакою про здобуття базової і повної загальної середньої освіти учні 9 і 11 класів отримають 9 і 17 червня. Це дев’ятикласники Надворний Тарас, Приходько Дарія та випускники Андреєва Вікторія, Зубко Максим!

Ліцеїсти також активі учасники Всеукраїнських предметних олімпіад і конкурсу науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України.

Переможці ІІІ етапу Всеукраїнських предметних олімпіад (три дипломи - Бондаренко Софія, Зубко Максим, Тарасовець Богдан), ІІ етапу конкурсу науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України (сім дипломів - Бондаренко Софія, Вінічук Олександр, Дмитрик Діана, Салюк Дмитрій, Скрябіна Єлизавета)

За високі досягнення у навчанні Похвальними листами нагороджуються: Бондаренко Софія, Вінічук Уляна, Бикова Єлизавета, Зозуля Анна, Салюк Дмитрій.

Незабаром пролунає Останній дзвоник! Бажаю всім учням гарних літніх канікул. Випускникам відмінного старту на життєвому шляху. А вчителям – гордості й захопленості від успіхів своїх учнів! Усім присутнім - добра, щастя і перемоги!

/Files/images/oz23_1.jpg

/Files/images/oz23_2.jpg /Files/images/oz23_3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 83

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.