Повернутися до звичайного режиму

День знань 2021

/Files/images/Чумаченко Данілішін.jpgШановні учні, батьки, колеги!

Сьогодні ми святкуємо 1 Вересня і з цим гарним настроєм, запалом і радістю починаємо новий навчальний рік! Враховуючи, що цього року Україна святкує 30-річчя Незалежності, у кожній школі сьогодні День знань особливий!

Для нашого ліцею рік також унікальний, адже нам 18. 1 серпня 2003 року згідно з розпорядженням Черкаської обласної державної адміністрації №418 створено Кам’янський еколого-економічний ліцей, який розпочав роботу з 1 вересня 2003 року.

Кам’янський еколого-економічний ліцей – комунальний загальноосвітній навчальний заклад, який забезпечує учням здобуття повної загальної освіти і здійснює допрофесійну підготовку за екологічним і економічним профілями навчання.

За 18 років педагогічний колектив ліцею виробив власну освітню траєкторію, визначив нові ефективні методи і технології управління, удосконалив методику підготовки учнів до різнопланових інтелектуальних змагань, забезпечив стабільність результативної участі учнів у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН України, Всеукраїнських предметних олімпіадах, турнірах, творчих конкурсах та ЗНО.

Повноліття нашого ліцею і копітка праця педагогічно-учнівського колективу спонукає проаналізувати зроблене й окреслити плани на перспективу.

Згадаємо етапи становлення і творчого розвитку ліцею.

У 2006 році, ліцей переможець конкурсу "100 кращих шкіл України"

Ліцей шість років поспіль з 2010 по 2015, здобув найбільше перемог серед навчальних закладів на обласному епапі конкурсу МАН.

Ліцей – серед лідерів у рейтингу загальноосвітніх шкіл Черкаської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2017 і 2019 років!

В рамках обласної Програми «Інноваційні школи Черкащини» в ліцеї створено належні умови для забезпечення якісної освіти учнів, яка відповідає світовим, зокрема – європейським стандартам.

Упродовж 18 років ліцеїсти здобули призові місця у Всеукраїнському конкурсі-захисті наукових робіт учнів-членів Малої академії наук України (маємо 261 переможця обласного етапу і 16 переможців Всеукраїнського етапу МАН); Всеукраїнських предметних олімпіадах та конкурсах (106 переможців обласного етапу і 7 переможців Всеукраїнського етапу олімпіад); призери Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів INFOMATRIX, Всеукраїнського конкурсу Intel Еко-Україна, Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій Екософт, Всеукраїнського турніру юних економістів.

Сьогодні випускники ліцею навчаються в українських і європейських університетах, працюють у різних сферах суспільного життя і примножують славу нашого міста, області, України.

Продовжуючи найкращі освітянські традиції, послідовно і наполегливо виконуючи свою вчительську місію, педагогічний колектив ліцею документально висвітлює його історію на ліцейському сайті, на сторінках Всеукраїнських науково-практичних журналів «Рідна школа» та «Педагогічний вісник», у ЗМІ районного та обласного значення.

Історія ліцею продовжується. І кожне покоління учнів залишає в ній свій неповторний слід.

Так, сьогодні, мені приємно нагородити грамотами і подарунками міського голови учнів ліцею, які стали переможцями у вікторині, присвяченій 30-річчю Незалежності України! Данілішін Сергій, Гайдай Єлизавета, Дзима Анастасія, Козова Дарія, Козова Олександра, Стукало Софія, Волошин Вікторія.

Будем рідну Україну, Славить з заходу на схід, А про Кам’янську родину, Хай дізнається весь світ!

/Files/images/8_21.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 146

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.