Про проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу МАН

Про проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу – захисту науково – дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України у 2020-2021 навчальному році

Відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22.09.2011 № 1099, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.11.2011 за №1318/20056 та з метою пошуку, підтримки і розвитку творчо обдарованої учнівської молоді, відповідно листа № 146/01-24 КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЧЕРКАСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР РОБОТИ З ОБДАРОВАНИМИ ДІТЬМИ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» «Про організацію та проведення II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів МАН України у 2020-2021 навчальному році»

НАКАЗУЄМО:

1. У грудні 2020 року провести І етап Всеукраїнського конкурсу – захисту науково – дослідницьких робіт Малої академії наук (далі Конкурс).

2. Затвердити склад організаційного комітету з підготовки та проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2020-2021 навчальному році (далі-організаційний комітет Конкурсу), склад журі з захисту робіт І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України (далі-склад журі Конкурсу) (додатки 1, 2).

3. Організаційному комітету Конкурсу:

3.1. Керуватись умовами проведення Конкурсу та вимогами до написання, оформлення і представлення учнівських науково-дослідницьких робіт.

3.2. Провести Конкурс:

22 грудня 2020 року для відділень технічного, економіки, математики, комп’ютерних наук, хімії та екології, психології (18 учасників) о 14-00 на платформі Google Мeet у режимі он-лайн.

23 грудня 2020 року Літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства, мовознавство, історія, філософія (21 учасник) о 14-00 на платформі Google Мeet у режимі он-лайн.

3.3. Керівництву закладів сприяти участі учасників захисту у І етапі Конкурсу і надати їм відповідну технічну підтримку - захист науково-дослідницьких робіт у форматі:

- постерний захист;

- наукова конференція.

- для заочного оцінювання дослідницьких робіт (направити електронні матеріали робіт, які будуть на захисті на адресу profoskam@gmail.com до 20.12.2020 р.);

3.3. До 20 січня 2021 року подати керівнику гуртка МАН Шамраю О.Г. заявки переможців І етапу Конкурсу та науково – дослідницькі роботи (в електронному та паперовому вигляді) для участі у ІІ етапі Конкурсу.

3.4. Забезпечити участь учнів – переможців І етапу у ІІ етапі Конкурсу відповідно до квот.

4. Контроль за виконанням наказу залишаємо за собою.

Начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури Кам’янської районної державної адміністрації І.І. Глагола

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Кам’янської міської ради А.П. Могилка

Начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту В.А. Морозова

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.