День вишиванки

Вже традиційно для нашої країни та світу відзначається День вишиванки, який припадає на третій четвер травня. Цього дня всі охочі приходять на роботу або навчання у самому пізнаваному елементі українського костюма – у вишиванці. По всьому світу проводяться святкові ходи, акції та флешмоби в підтримку української культури.

На День Вишиванки в місті Кам’янка відбулася урочиста хода вишиванок в якій приймали участь жителі міста, учні закладів освіти, працівники міської ради, райдержадміністрації, районної ради та інших організацій міста. Колони, що несли символічні частини вишиванки, згодом об’єдналися біля площі Героїв Небесної Сотні та створили одну велику вишиванку.

В своєму виступі міський голова Володимир Тірон, подякував, всім хто долучився до заходу, адже вишиванка це не тільки елемент одягу, а і символ українського народу, який знають у всьому світі.

Справжнім сюрпризом для учасників заходу, яких зібралося чимало, став флешмоб – вишиванка танцює, від юних кам’янчан. По закінченню заходу всі бажаючі мали змогу сфотографуватися біля великої вишиванки, яку розмістили біля фонтану.

Vishivanka Вишиванка танцює

Кiлькiсть переглядiв: 375

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.