У Кам’янському еколого-економічному ліцеї відбувся День цивільного захисту

РЯТУВАЛЬНИКИ ЗАЛУЧАЛИСЯ ДО ПРОВЕДЕННЯ ДНЯ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

17 травня у Кам’янському еколого-економічному ліцеї відбувся показовий День цивільного захисту, головними завданнями якого були вдосконалення педагогічним колективом та учнями практичних навичок щодо дій в умовах надзвичайних ситуацій, користування засобами індивідуального захисту, навчання керівного складу школи організації та проведення заходів цивільного захисту, практична перевірка здатності учнів діяти за сигналами оповіщення.

З метою відпрацювання практичних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій до заходів було залучено фахівців 9 державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Черкаській області.

Протягом дня у всіх класах пройшли відкриті уроки, вікторини, планові тренування, комбіновані естафети, заняття з медико-санітарної підготовки тощо. Після цього, сигнал «Увага всім!» сповістив про необхідність евакуації дітей, педагогів та всього персоналу школи. Після евакуації рятувальники 9 Державної пожежно-рятувальної частини Управління продемонстрували пожежний автомобіль та аварійно-рятувальне спорядження яке він перевозить,гасіння умовної пожежі, пожежно-технічне обладнання та розповіли про особливості його застосування в реальних умовах дій за призначенням. Найбільш активні слухачі мали змогу приміряти на собі захисний одяг вогнеборців, потримати прилади та обладнання, яке неодноразово випробовувалось рятувальниками під час гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних подій. Практичне заняття пройшло цікаво і корисно.

КАМ’ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР УПРАВЛІННЯ ДСНС УКРАЇНИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

/Files/images/dcz.jpg

/Files/images/dcz19.jpg

День ЦЗ у Кам’янському еколого-економічному ліцеї

Кiлькiсть переглядiв: 462

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.