Повернутися до звичайного режиму

М18: Ми можемо більше

Міжнародний навчально-методичний семінар «Розвиток громадянської активності та політичної обізнаності дітей і молоді: Вибори М18»

В рамках міжнародного проекту з громадянської освіти «М18: Ми можемо більше!», який реалізується в Україні Агенцією розвитку освітньої політики (Київ) та DRA (Берлін) за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, 24 – 25 січня 2019 року в м. Києві відбувся міжнародний навчально-практичний семінар «Розвиток громадянської активності та політичної обізнаності дітей і молоді: Вибори М18».

Метою заходу є підвищення кваліфікації лідерів громадських організацій та освітян щодо громадянської партиципації дітей і молоді, молодших 18 років, їхньої участі у виборчому процесі, підготовки проведення Дитячих виборів М18 у 2019 році та апробація навчально-методичного посібника «Ми можемо більше». Участь у семінарі беруть експерти з громадянської освіти з Німеччини та Грузії. Учасники семінару мають нагоду представити свій досвід з розгортання мережі М18 та проведення імітаційної гри – виборів «Партія моєї мрії» чи реалізації партиципативних проектів, а також налагодити нові контакти та партнерство.

У семінарі брали участь регіональні координатори всеукраїнської імітаційної гри «Партія моєї мрії» для дітей та молоді М18. Кам'янський еколого-економічний ліцей Кам'янської міської ради Черкаської області на семінарі представляла заступник директора з навчально-виховної роботи Ходоровська Стелла Іванівна.

Ознайомитися з проектом "М18: Ми можемо більше!" можна за посиланням: https://m18.org.ua/about-elections-m18.html

/Files/images/hs19.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 314

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.