Без ID карток не допустять до складання ЗНО

ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ НА ЗНО ТА ВСТУПУ ДО ВИШІВ УЧНЯМ ВАРТО ЗАВЧАСНО ПОТУРБУВАТИСЯ ПРО ОФОРМЛЕННЯ ID-КАРТКИ

https://mon.gov.ua/ua/news/dlya-reyestraciyi-na-zno-ta-vstupu-do-vishiv-uchnyam-varto-poturbuvatisya-pro-svoyechasne-oformlennya-pasporta

Учнів 9-х та 11-х класів просять оформити ID-картку

Школярі, яким виповнилося 14 років, мають своєчасно звернутися для оформлення ID-картки. МОН просить освітян на місцях якомога ширше інформувати про це батьків та учнів, а Державна міграційна служба доручила своїм територіальним органам сприяти школярам в оформленні документів.

Так, зараз паспорт вперше оформлюється після досягнення особою 14-річного віку. Для таких громадян ця адмінпослуга є безкоштовною.

https://osvita.ua/school/62413/

Без ID карток не допустять до складання ЗНО

На ЗНО із ІД карткою. Паспорт нового зразка є обов’язковою умовою для реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання. Лише у Паспортному сервісі щомісяця оформляють понад чотири тисячі електронних паспортів. Однак бажаючих отримати пластиковий документ більшає, тому фахівці радять батькам не зволікати з оформлення ІД картки дітям, яким виповнилося чотирнадцять років.

Без ID карток не допустять до складання ЗНО

Для реєстрації на ЗНО та вступу до вишів учням варто завчасно потурбуватися про оформлення ID-картки

Школярі, яким виповнилося 14 років, мають своєчасно звернутися для оформлення ID-картки – МОН просить освітян на місцях якомога ширше інформувати про це батьків та учнів, а Державна міграційна служба доручила своїм територіальним органам сприяти школярам в оформленні документів. Відповідні лист МОН та доручення ДМС були розіслані в департаменти (управління) освіти обласних адміністрацій та КМДА та обласні управління ДМС.

Докладніше

Кiлькiсть переглядiв: 492

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.