Відбувся І тур І етапу конкурсу МАН (контрольні роботи)

Про проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2018-2019 навчальному році

30 листопада 2018 року о 12.00 год. на базі Кам’янського еколого-економічного ліцею відбувся І тур конкурсу – контрольні роботи з української мови, хімії, біології, географії, математики, фізики, англійської мови та історії.

ПРАВИЛА проведення Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України

/Files/images/kw18_1.jpg /Files/images/kw18_2.jpg

Максимальна сума балів, яку може набрати учасник за участь у всіх розділах програми Конкурсу, становить 100 балів.

Переможці І, ІІ та ІІІ етапів Конкурсу визначаються в кожній науковій секції окремо за сумою балів, набраних учасниками в усіх розділах програми Конкурсу.

Переможцями Конкурсу є учасники, які в наукових секціях посіли 1, 2 і 3 місця та відзначені дипломами відповідно І, ІІ і ІІІ ступенів.

Кількість призових (перших, других, третіх) місць та їх орієнтовний розподіл за результатами І та ІІ етапів Конкурсу визначаються організаційними комітетами.

Кількість призових (перших, других, третіх) місць за результатами ІІІ етапу Конкурсу становить не більше 50 відсотків від загальної кількості учасників у кожній секції окремо з орієнтовним розподілом їх у співвідношенні 1:2:3.

Перше місце визначається, якщо учасник набрав 85 і більше балів.

Друге місце визначається, якщо учасник набрав 80 і більше балів.

Третє місце визначається, якщо учасник набрав 75 і більше балів.

Переможцем не може бути учасник, який за результатами виконання контрольних завдань набрав менше третини максимальної суми балів.

Склад організаційного комітету конкурсу МАН:

1. Могилка А.П. - начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Кам’янської міської ради.

2. Глагола І.І. - начальник відділу освіти Кам’янської районної державної адміністрації.

3. Морозова В.А. - начальник відділу освіти, охорони здоров’ְя, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Михайлівської сільської ради.

4. Воронова О.В. - завідувачка районного методичного кабінету.

5. Римар Л.Я. - завідуюча методичним кабінетом відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Кам’янської міської ради.

6. Шамрай О.Г. - завідувач Малої академії наук Будинку творчості дітей та юнацтва Кам’янської міської ради.

7. Юрченко Н.В. - методист методичного кабінету відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Кам’янської міської ради.

8. Галата І.П. - методист районного методичного кабінету відділу освіти Кам’янської районної державної адміністрації.

Кiлькiсть переглядiв: 392

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.