Про проведення І етапу конкурсу МАН

НАКАЗ №184-ОД від 13.11.2018

Про проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу – захисту науково – дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України у 2018-2019 навчальному році

Відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково –дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22 вересня 2011 року № 1099, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17 листопада 2011 року за № 1318/20056 та з метою пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді

НАКАЗУЮ:

1. У листопаді-грудні 2018 року провести І етап Всеукраїнського конкурсу – захисту науково – дослідницьких робіт Малої академії наук (далі Конкурс).

2. Затвердити склад організаційного комітету, склад комісії з перевірки контрольних робіт та склад журі Конкурсу (додатки 1, 2, 3).

3. Організаційному комітету Конкурсу:

3.1. Керуватись умовами проведення Конкурсу та вимогами до написання, оформлення і представлення учнівських науково–дослідницьких робіт (додаток 4).

3.2. Провести 30 листопада 2018 року о 12.00 год. на базі Кам’янського еколого-економічного ліцею І тур Конкурсу – контрольні роботи з української мови, хімії, біології, географії, математики, фізики, англійської мови та історії.

3.3. Перевірку контрольних робіт провести 30 листопада 2018 року.

3.4. Провести 14 грудня 2018 року на базі еколого – економічного ліцею ІІ тур І етапу Конкурсу - захист науково – дослідницьких робіт.

3.5. До 5 січня 2019 року подати заявки переможців І етапу Конкурсу (в електронному вигляді) та науково – дослідницькі роботи для участі у ІІ етапі Конкурсу.

3.6. Забезпечити участь учнів – переможців І етапу у ІІ етапі Конкурсу відповідно до квот.

3.7. Відрядити керівниками команд для супроводу учасників на ІІ (обласний) етап Конкурсу написання контрольних робіт:

- Шамрая О.Г., завідувача Малої академії наук;

- Куцупатру А.М. – вчителя фізики Кам’янської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням окремих предметів;

- Войцехівську Є.В. – вчителя географії Кам’янського еколого-економічного ліцею.

3.8. Відрядити керівниками команд для супроводу учасників на ІІ (обласний) етап Конкурсу - захист науково - дослідницьких робіт Малої академії наук:

- Шамрая О.Г., завідувача Малої академії наук;

- Кунцевич О.І., вчителя української мови та літератури Кам’янської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 з поглибленим вивченням окремих предметів;

- Романенко О.А. – вчителя української мови та літератури Кам’янської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 з поглибленим вивченням окремих предметів;

- Могилку А.П. - вчителя історії Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.

4. Головному бухгалтеру відділу освіти, культури, молоді та спорту Іщенко Н.В. витрати на оплату проїзду учасників Конкурсу та добових педагогічним працівникам здійснити за рахунок коштів місцевого бюджету.

5. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Начальник відділу ОКМС А.П.МОГИЛКА

Завідувач МАН О.Г. ШАМРАЙ

Погоджено Юристконсульт Р.В.ПАВЕЛКО

Кiлькiсть переглядiв: 425

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.