Зала фізкультурно-оздоровчого спортивного комплексу "Атлант" стоїть пуста, а на уроки фізкультури учнів ліцею не пускають

1 вересня 2012 року на день міста Кам'янки Вадим Решетняк подарував району спортивний зал, який він викупив у підприємства-банкрута. Отримувати ключ від спортзалу на сцену вийшов голова РДА Віталій Архип’юк. Віталій Архип’юк відразу оголосив, що віднині це приміщення належить Кам'янському еколого-економічному ліцею.

Далі розпочалися ремонтні роботи. Спортивний зал та котельню відновили ще до створення "Атланту". Приміщення належало ліцею, але від нього в 2016 році відмовилося керівництво райвідділу освіти через проблеми з фінансуванням. Учні ліцею ходили в спортзал "Атланту" на уроки фізкультури і не було ніяких проблем до тих пір поки на настав 2018 рік...

Таким чином ми інвестуємо в здоров’я нації, – Віталій Коваль про відтворення Кам’янського спорткомплексу «Атлант»

/Files/images/zzz18.jpgДалі... На Кам’янщині відбудовують справжній спортивний мегацентр

На Кам’янщині відбудовують справжній спортивний мегацентр. Це – комунальне підприємство «Фізкультурно-оздоровчий спортивний комплекс «Атлант». Нині його відвідує в межах спортивних тренувань та змагань близько 1,5 тисячі жителів на місяць, поміж яких і діти.

Але... Зала фізкультурно-оздоровчого спортивного комплексу "Атлант" стоїть пуста, а на уроки фізкультури учнів ліцею не пускають (це приміщення належало ліцею). З першого січня 2018 року "Атлант" в районі, а ліцей в ОТГ. Ліцей передав приміщення Атланту, щоб були покращені умови для всіх жителів району. Коли ліцей передавав приміщення Атланту, була обіцяна безкоштовно зала для проведення уроків фізкультури.

Кам'янський еколого-економічний ліцей - переможець конкурсного відбору учасників цільової обласної програми «Інноваційні школи Черкащини»

За одинадцять шкільних років навчання ми вивчаємо різні предмети, серед яких є і найулюбленіші, до яких відноситься і фізкультура. Ні для кого не є секретом, що фізичні навантаження приносять велику користь для здоров'я, так як рух – це життя. Тому любов до спорту треба виховувати починаючи з дитинства.

Уроки фізкультури в шкільній програмі спрямовані на спонукання та звичку до фізичних вправ. Також вони проводяться з метою поліпшення здоров'я дітей.

/Files/images/list1.jpg /Files/images/list2.jpg /Files/images/nkl.jpg

/Files/images/son2.jpg

/Files/images/list3.jpg

Волейбол

Кiлькiсть переглядiв: 633

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.