Зустріч з прикордонниками

/Files/images/kordon.jpg10 жовтня, в рамках профорієнтаційної роботи з молоддю та напередодні свята Дня Захисника України відбулася зустріч ліцеїстів з представниками Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота.

Учні мали змогу ознайомитися з діяльністю центру, його основними завданнями, переглянувши відео-матеріали та послухавши коротку лекцію.

Основне завдання центру — підготовка молодшого персоналу для органів охорони державного кордону. Центр здійснює підготовку, перепідготовку та підвищення професійної кваліфікації, пов'язану з впровадженням новітніх технологій виробництва чи сфери послуг, з формуванням у них необхідних економічних і організаційно-управлінських знань та комп'ютерної грамотності. Навчальний центр також здійснює перепідготовку та підвищення професійної кваліфікації незайнятого населення.

Після лекції учні мали змогу ознайомитися з приладами, озброєнням, яке сьогодні використовують прикордонники під час несення служби.

Кiлькiсть переглядiв: 380

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.