Повернутися до звичайного режиму

Хроніки GoCamp

Хроніки GoCamp

/Files/images/pit2.jpg

06.03.2017

Зустріч міського голови з ініціативною групою від програми GoCamp AfterSchool

За підтримки Міністерства освіти і науки України та за сприяння Канадського Фонду підтримки місцевих ініціатив Кам'янський еколого-економічний ліцей Кам'янської міської ради Черкаської області долучився до програми GoCamp AfterSchool.

GoCamp – це мовні табори нового формату з поглибленим вивченням англійської мови, де за допомогою спеціально розробленої програми іноземні волонтери вчать українських школярів критичному мисленню, як будувати кар’єру та бути лідером і свідомим громадянином. GoCamp – це мовні табори нового покоління, метою яких є вивчення та вдосконалення іноземних мов у невимушеному середовищі. Основне завдання – показати учням, що вивчення мови – це легко і просто. Допомагає в цьому учням ліцею волонтер з Великобританії Peter Davies.

6 березня 2018 року о 9.00 в кабінеті міського голови Кам'янки Тірона В.І. була проведена зустріч з ініціативною групою від програми GoCamp AfterSchool. На зустрічі були присутні: волонтер Peter Davies, начальник відділу освіти Могилка А.П., директор ліцею Чумаченко О.А., вчитель англійської мови Макогін Г.О., заступник директора ліцею з виховної роботи Скорик Я.М.

Під час зустрічі Володимира Івановича найбільше зацікавила розповідь волонтера про його рідну країну, стан освіти, враження про перебування в Україні та нашому місті, про спілкування з учнями та педагогами ліцею.

Міський голова та присутні на зустрічі сподіваються, що проект Go Camp в Україні буде успішно продовжено. Заклади освіти міста чекають нових волонтерів, які у співпраці з талановитими та креативними вчителями будуть відкривати для учнів незвідані та прекрасні острови пізнання іноземної мови.

/Files/images/GoCamp_Tiron.jpg

02.03.2018

If you want to change the world, inspire a kid! Хочеш змінити світ – надихай дітей!

/Files/images/sh18.jpgПід таким девізом працює громадська організація Global Office, ініціатива якої спрямована на популяризацію вивчення іноземних мов та волонтерського руху в Україні, сприяння міжкультурному діалогу та громадській дипломатії. І відбувається все це в рамках проекту GoCamp After School.

2 березня 2018 року на базі Кам’янського еколого-економічного ліцею відбувся семінар учителів англійської мови на тему «Участь у міжнародних проектах – шлях до підвищення мотивації у вивченні іноземних мов».

Метою семінару було познайомити вчителів району із волонтером із Великобританії Пітером Дейвісом, який працює в Кам’янському еколого-економічному ліцеї в рамках проекту GoCamp After School, ініційованому громадською організацією Global Office за сприяння Канадського Фонду підтримки місцевих ініціатив, розповісти про інновації в освітньому просторі ліцею та обмінятися досвідом проведення мовних таборів.

Волонтер Пітер розповів про себе, відповідав на запитання вчителів, продемонстрував деякі форми роботи, які він використовує при викладанні англійської мови.

Вчитель англійської мови ліцею Макогін Г.О. розповіла про проект GoCamp After School, зупинилась на навичках, необхідних в 21 столітті (5 Сs – Communication, Cultures, Creativity, Critical Thinking, Collaboration) та презентувала ігри, які вона використовує на уроках та в мовних таборах.

Вчителі побували в ролі учнів, активно працювали парами та в групах. Зустріч пройшла цікаво, змістовно. Учасники семінару залишились задоволені, адже не кожного дня вдається поспілкуватися з носіями англійської мови.

01.03.2018

Проект "GoCamp" - це чудова нагода дітям поспілкуватися англійською у формі гри, цікаві уроки та дружнє спілкування з волонтером.

Камелія GoCamp 2018

26.02.2018

Ліцей Камелія зустрічає волонтера (Peter Davies) від GoCamp! GoCamp – це найбільша волонтерська програма в Східній Європі, в якій волонтери зі всієї планети мотивують школярів вивчати іноземні мови та відкривають світ для дітей з усіх куточків України.

/Files/images/GoCamp.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 646

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.