З Новим 2018 роком та Рiздвом Христовим!

/Files/images/z-novim-rokom.jpgШановні друзі, колеги, учні!

Зустріч Нового року і Різдвяних свят – це дивовижна пора, зворушлива і радісна. Тож дозвольте від щирого серця привітати всіх вас із Новим 2018-м роком та Різдвом і побажати міцного здоров’я і натхнення, родинного щастя та особистого успіху, здійснення заповітних надій і амбітних планів!

Рік, який ми проводжаємо, був сповненим важливих подій і досягнень.

Колектив Кам'янського еколого-економічного ліцею Кам'янської районної ради занесено в 2017 році на районну Дошку Пошани «Гордість Кам'янщини» в номінації "Кращий заклад освіти", який досяг високих показників у справі навчання та виховання підростаючого покоління.

Завдяки інноваційним напрацюванням ліцею, підтримці з боку держави та в рамках цільової обласної програми "Інноваційні школи Черкащини" на період до 2020 року отримано обладнання для кабінетів фізики, хімії та біології, встановлено нові комп'ютери в кабінеті інформатики, виконано ремонт з утеплення та оздоблення приміщення ліцею.

Нехай прекрасні зимові свята принесуть упевненість у майбутньому, прийдешній рік буде багатим на приємні новини і здобутки, а Різдво Христове наповнить вас спокоєм і злагодою! Любові, наснаги і Божої благодаті у ваших серцях, світла, тепла і достатку у ваших оселях, творчості, зростання і нових знань усім вам!

З повагою, колектив ліцею "Камелія"

Кiлькiсть переглядiв: 485

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.