Інноваційні школи почали отримувати новітнє навчальне обладнання

/Files/images/nno.jpg Ліцей "Камелія" отримує новітнє навчальне обладнання!

У рамках проекту «Покращення матеріально-технічної бази інноваційних шкіл Черкащини в рамках Концепції нового освітнього простору», що реалізується відповідно до спільного проекту Міністерства освіти і науки України та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України зі створення нового освітнього середовища «Новий освітній простір» в області розпочалася доставка та монтаж комплектів обладнання для кабінетів фізики, хімії та біології в інноваційних навчальних закладах.

Означений проект реалізується за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку – 8400,00 млн. грн., та співфінансування з місцевих бюджетів - 8400,00 млн. грн.

Реалізація проекту в 28 інноваційних школах Черкащини дасть змогу учням формувати початкові знання за допомогою сучасних засобів навчання з фізики (ноутбук, інтерактивна дошка, мультимедійний проектор, цифрове вимірювальне обладнання, лабораторне обладнання) хімії (ноутбук, інтерактивна дошка, мультимедійний проектор, цифрове вимірювальне обладнання, лабораторне обладнання) та біології (ноутбук, інтерактивна дошка, мультимедійний проектор, цифровий мікроскоп, цифрове вимірювальне обладнання, лабораторне обладнання), уміння використовувати інформаційно-комунікаційні технології для ефективного розв’язання нетипових завдань та створення власних проектів.

Проект забезпечить створення належних умов для діяльності інноваційних шкіл Черкаської області щодо забезпечення якісної освіти учнів, яка відповідає світовим, зокрема – європейським, стандартам.

Реалізація проекту здійснюється в рамках виконання Обласної програми «Інноваційні школи Черкащини» на період до 2020 року, затвердженої рішенням Черкаської обласної ради від 07.10.2016 № 9-2/VII.

Кiлькiсть переглядiв: 392

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.