1 вересня – День знань!

/Files/images/197.jpg Це свято завжди залишається в пам’яті кожної людини. Дехто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам’ятались роки навчання у ВУЗі. Втім, це всенародне свято, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку.

Перший дзвоник є чудовим святом, яке неможливо порівняти ні з яким іншим. Воно незабутнє, воно чарівне. Діти чекають його з нетерпінням. В очах одинадцятикласників просвічується сум, адже для них це останній Перший дзвоник. А в очах першокласників – радість і хвилювання: для них сьогодні відкривається перша сторінка великої Книги Знань.

Урочисту лінійку, яка відбулася в районному Будинку культури присвячену Дню Знань відкрив директор Кам’янського еколого-економічного ліцею Олег Чумаченко. Він побажав всим присутнім творчих натхнень, успіхів, щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження, а також висловив найщиріші слова подяки вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, мудрістю та досвідом не жалкуючи сил та часу.

На заході були присутні поважні гості – заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв та перший заступник голови райдержадміністрації Богдан Солошенко, голова Камя'нcької районної ради Сергій Сундуков, начальник відділу освіти Кам'янської РДА Іван Глагола.

Заступник голови обласної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв з нагоди Дня знань подарував цінні подарунки — ноутбук та м’ячі.

Після урочистої частини заходу Костянтин Сапартаєвич, Богдан Миколайович разом з директором ліцею відвідали Кам’янський еколого-економічний ліцей.

Кiлькiсть переглядiв: 401

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.