Влада похвалила Кам’янський ліцей

/Files/images/IMG_7306.jpg У статусі інноваційного розпочне навчальний процес 1 вересня Кам’янський еколого-економічний ліцей «Камелія». Нині тут здійснюють ремонтні роботи як у приміщенні, так і на подвір’ї. Стан справ щодо підготовки закладу до нового навчального року перевірили перший заступник голови ОДА Віталій Коваль, заступник голови ОДА Ярослав Березань та заступниця начальника управління освіти Черкаської ОДА Оксана Сімушіна.

Натепер у ліцеї встановлено енергоефективні металопластикові склопакети, геліосистему для безперебійної подачі гарячої води, проводять роботи з утеплення фасаду та приміщення навчального закладу. Надалі тут повністю обладнають три навчальні кабінети коштами ДФРР та місцевого бюджету. Окрім нових кабінетів, у закладі оздоблять приміщення в цілому. На це передбачено 1,2 млн грн освітньої субвенції. Зауважимо, ліцей – серед переможців конкурсного відбору учасників цільової обласної програми «Інноваційні школи Черкащини» на період до 2020 року, єдина школа з району, яка потрапила до переліку інноваційних шкіл області. Між тим, еколого-економічний ліцей є переможцем конкурсу «100 кращих шкіл України» в номінації школа професійної кар’єри (2006). У ньому працюють 18 вчителів та навчаються 95 учнів (8 класів: екологічний – поглиблене вивчення біології і хімії, економічний – поглиблене вивчення економіки і математики).

– Кам’янський ліцей – один із тих навчальних закладів, де вже з вересня учні матимуть змогу здобувати освіту, користуючись новітніми методиками й технологіями, – сказав перший заступник голови ОДА Віталій Коваль. – Переконаний, що всі необхідні роботи вдасться провести своєчасно, аби в День знань учні Кам’янщини розпочали навчальний процес вже в закладі нового зразка, де втілюватимуть освітні інновації. Саме для цього покликана обласна програма «Інноваційні школи Черкащини», що ухвалена торік. Нагадаємо, в межах Програми за конкурсом обрано 29 шкіл із різних районів та міст нашого регіону. Програма розрахована на чотири роки. Йдеться про оснащення шкіл сучасними засобами навчання, новітні методології, упровадження енергоощадних заходів тощо.

http://dzvin.news/vlada-pohvalyla-kamyanskyj-litsej/

Кiлькiсть переглядiв: 310

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.