Гордість Кам’янщини

/Files/images/Фото3.jpg 13 липня 2017 року в залі засідань було проведено нараду під керівництвом голови районної ради Сергія Сундукова та першого заступника голови райдержадміністрації Богдана Солошенка. З метою вшанування громадян району за їх значний особистий внесок у збагачення національної та культурної спадщини, розбудову економіки Кам’янського району в галузях соціально-економічного розвитку, освіти, охорони здоров’я, культури, сільського господарства та інших галузях забезпечення життєдіяльності району відбулося засідання робочої групи з визначення претендентів для занесення на районну Дошку Пошани «Гордість Кам’янщини».

Надійшли пропозиції від трудових колективів, підприємств, установ, організацій району ; кандидатури, які пропонувалися для занесення на районну Дошку Пошани у цьому році, були розглянуті та затверджені.

Так, керуючись ч. 2 ст. 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою забезпечення функціонування районної Дошки пошани вирішено:
В номінації «Кращий заклад освіти», який досяг високих показників у справі навчання та виховання підростаючого покоління визнати — колектив Кам’янського еколого-економічного ліцею Кам’янської районної ради.

http://kamrairada.gov.ua/novyny/gordist-kamyanshhini/

/Files/images/uch17.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 323

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.