Випускний - 2017 став історією

/Files/images/11-А 2017.jpg /Files/images/11-Б 2017.jpg 24 червня 21 випускник ліцею пройшлись святковою ходою по центру Кам'янки в рамках традиційного свята ДНЯ ВИПУСКНИКА.
О 18.00 год. колона зайшла на площу біля готелю. Всіх чекали велелюдні виступи-вітання, які сприймались випускниками на ура. Начальник відділу освіти І.І.Глагола вручив випускникам міста три срібні медалі, дві з яких отримали наші ліцеїсти Дар'я Бондарь і Денис Дорошко.

Денис вітав присутніх зі святом від імені випускників 2017 року.
- Ми, випускники – 2017 року, усвідомлюємо відповідальність, яку поклала на нас держава. Маємо створити новий економічний та екологічно безпечний простір для творчого зростання, для зміцнення України.
Схиляємо у жалобі голови перед подвигом тих, хто своєю кров’ю захищає незалежність держави.
Вдячні керівникам району і міста, депутатському корпусу за турботу про творчо обдарованих дітей. Еколого-економічний ліцей є інноваційним навчальним закладом, сотні випускників якого успішно складають ЗНО, закінчують престижні університети і займають почесне місце на ринку праці в Україні, країнах Європи, США, Канаді. Перемоги на всеукраїнських олімпіадах, конкурсах Малої академії наук, у міжнародних інтелектуальних проектах стали основою для історії ліцею, яка щороку поповнюється новими досягненнями.
Висловлюю щиру подяку нашим старшим друзям – учителям. Ви переживали з нами злети і падіння, спрямовували наші сили у русло творчості, формували нашу індивідуальність і, звичайно, давали ґрунтовні знання. Кожен урок залишив незабутні спогади у нашому серці. Тож, прощаючись сьогодні з ліцеєм, доземно вклоняємося Вам, любі вчителі.
Наша маленька родино, ліцею «Камеліє»! Вдячний долі, що запропонувала мені справжніх друзів. Кожен із Вас – це неповторний прекрасний світ, який збагачує, дивує, дарує радість. Впевнений, що кожний із нас візьме з собою часточку ліцею, яка колись обов’язково об’єднає нас.
Любов’ю і теплом наповнюється серце, коли згадуємо найрідніших людей, наших батьків. Вони хвилюються за нас більше, ніж ми самі. Дорогі наші мами і татусі! Хоч сьогодні ми покидаємо родинне гніздо, та залишаємося вашими маленькими синами й дочками. Нам завжди будуть потрібними ваша підтримка і розуміння. Спасибі Вам за добро, за ніжність і вимогливість.
Шановні випускники! Усі разом ми здолали першу важливу сходинку у доросле життя. Пам’ятаймо, що неможливо перемогти один раз і назавжди, потрібно перемагати щодня! Учімося шанувати справжні цінності, завжди бути чесними та принциповими, гуманними та справедливими.
Успіхів усім нам і нових злетів!

Відразу після святкової ходи, наші випускники направились до РБК, де о 20.00 розпочалось свято вручення атестатів. Свято вийшло яскравим та оригінальним.
Щасливих Вам доріг, випускники!

Прощай ліцей 2017 Танок на площі біля готелю Кам'янка 2017

Кiлькiсть переглядiв: 331

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.