Інноваційний пошук освітян Черкащини – 2017

/Files/images/оч.jpg З метою інформування широкої педагогічної громадськості, органів державної влади і управління про новітні досягнення освіти Черкащини, прискорення процесу трансформації перспективного педагогічного досвіду в широку педагогічну практику, виявлення творчих вчителів та педагогічних колективів, стимулювання пошуку власних оригінальних підходів до вирішення проблем удосконалення змісту навчально-виховного процесу підвищення престижу педагогічної праці у суспільстві 25 квітня 2017 року розпочала роботу ХХІІ обласна педагогічна виставка «Інноваційний пошук освітян Черкащини – 2017».

На виставці буде експонуватися більше тисячі робіт, у яких представлені майже всі напрямки педагогічної діяльності, а саме:

  • Формування ключових компетентностей учнів в контексті концептуальних засад реформування середньої освіти «Нова українська школа».
  • Сучасні методики реалізації компетентнісного підходу у початковій освіті.
  • Перспективний досвід управлінської діяльності керівників навчальних закладів.
  • Інноваційні технології патріотичного та військово-патріотичного виховання.
  • Актуальні аспекти розвитку інклюзивної освіти. Навчання і виховання дітей з особливими потребами.
  • Роль дошкільної освіти у вихованні та соціалізації дитини.
  • Сучасне навчально-методичне забезпечення позашкільної освіти.
  • Психолого-педагогічний супровід регіональної системи освіти у контексті викликів сьогодення.

У напрацюваннях відображені основні завдання, що сьогодні покладаються на освітню галузь. Превалюючою на виставці цьогоріч є тема національно-патріотичного виховання молоді і Концепціянової української школи у реаліях сьогодення. Тому важливе місце у проведенні виставки займе методична сесія з питання «Роль методичних служб області у підготовці вчителя до нової ролі в освітньому процесі (відповідно до Концепції нової української школи)» для завідувачів методичних служб області.

У рамках проведення виставки відбудуться методичні сесії, флеш-семінари, авторські майстер-класи учителів, школи професійної майстерності, презентації роботи закладів, кабінетів, інтерактивне кафе.

У програмі виставки 27 квітня заплановано майстер-клас "Сучасному навчальному закладу – інноваційний менеджмент" (Ходоровська Стелла Іванівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Кам’янського економічного ліцею Кам’янської районної ради).

Кiлькiсть переглядiв: 368

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.