Пришкільні мовні табори GoCamp 2017 на низькому старті!

/Files/images/галя.jpg Пришкільні мовні табори GoCamp 2017 на низькому старті!

Розпочались тренінги для вчителів, які в парі з іноземними волонтерами, вже наприкінці травня, будуть проводити табори для дітей з усіх куточків України! Вчитель ліцею Макогін Г.О. була учасником тренінгів GoCamp 5-6 квітня.

Наприкінці першого дня тренінгу привітати вчителів завітала Лілія Гриневич Lilia Hrynevych, міністр освіти і науки України. У розмові з вчителями вона поділилася концепцією Нової української школи, в якій проект GoCamp став однією із сходинок до інноваційної освіти, що так потрібна дітям у 21 столітті.

GoCamp - це виклик сучасній системі освіти в Україні. Спеціальна програма навчання в таборах розроблена спільно з U.S. Embassy Kyiv Ukraine та British Council Ukraine за новітніми методиками, щоб діти не тільки завчали матеріал, а й могли ці знання застосовувати, розвивали власну думку та вчились її відстоювати, вчились критичному мисленню, аналізу інформації, роботі в командах ... Це все у цікавій інтерактивній формі, та ще й іноземною мовою та з волонтероми з понад 130-ти країн світу.

GoCamp - це те, що так потрібно дітям 21-го століття і те, чого поки що, ще не навчають у школах. Ми впевнені, що це дасть сильний поштовх у вихованні нового покоління українців - покоління лідерів та професіоналів!

Кiлькiсть переглядiв: 363

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.