Першою віце-Міс ЧНУ-2017 стала Дарина Вагін

/Files/images/mis17.jpg15 березня у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького вже традиційно відбувся конкурс краси «Міс ЧНУ-2017».

11 студенток з навчально-наукових підрозділів вишу демонстрували свою чарівність, фігуру, інтелект та вміння граціозно рухатися на сцені. Найбільше конкурсантки вразили глядачів своїми талантами: виконанням пісень українських та закордонних співаків, східними, патріотичними бальними танцями, танцем тіней, декламуванням лірики та кулінарним хистом.

Ректор Черкаського національного Олександр Черевко побажав успіху всім красуням та запевнив їх, що університетська родина впевнена в зовнішній і внутрішній красі, грації та інтелекті кожної учасниці. «Сміливо виходьте на цю сцену!» — закликав Олександр Володимирович. Навівши слова філософа Фрідріха Ніцше «Краса — це обіцянка щастя», він додав: «Нині час індивідуалізму. Треба сміливо йти у життя, сміливо себе презентувати й досягати вершин». Ректор наголосив, що в цей складний для України час кожен має пам'ятати, хто він і звідки, бути патріотом своєї країни, займатися саморозвитком, піклуватися про ближніх і про себе: «Краса — це одна з міцних цеглинок нашої перемоги».

Також привітав конкурсанток голова профкому Анатолій Стеценко, який пообіцяв їм сюрприз від організації.

Переможницею конкурсу стала студентка ННІ фізики, математики та комп'ютерно-інформаційних систем Віра Свіргун. Корону «Міс ЧНУ-2017» вручила Вірі Тетяна Ніколенко, торішня переможниця.

«Першою віце-Міс ЧНУ-2017» стала випускниця Кам'янського еколого-економічного ліцею Дарина Вагін, студентка ННІ природничих наук. Вікторія Мамченко з ННІ економіки і права та Валерія Кучеренко з ННІ педагогічної освіти соціальної роботи і мистецтва розділили звання «Друга віце-Міс ЧНУ-2017».

Симпатію глядачів завоювала студентка ННІ педагогічної освіти соціальної роботи і мистецтва Аріна Медяник. Журі присвоїло їй звання «Міс Талант».

Анастасія Кабаняча з ННІ економіки і права — «Міс Грація». Ліана Алека з ННІ економіки і права — «Міс Усмішка». Богдана Литвиненко з ННІ української філології та соціальних комунікацій — «Міс Артистичність». Анна Серьоженкова з ННІ української філології та соціальних комунікацій — «Міс Ніжність». Альбіна Городнічук з ННІ економіки і права — «Міс Кмітливість». Тетяна Федченко з ННІ іноземних мов — «Міс Вишуканість».

Міс ЧНУ 2017 Дарина Вагін Padam, Padam

Кiлькiсть переглядiв: 541

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.