Повернутися до звичайного режиму

Тарас Шевченко – духовна святиня нації

З метою гідного відзначення річниці від дня народження Великого Кобзаря, виявлення творчих здібностей та обдарувань підростаючого покоління, виховання їх в національно - патріотичному дусі, ефективної реалізації молодіжної політики в районі 10 березня 2017 року в м. Кам’янка проходив конкурс читців поезії Тараса Григоровича Шевченка та конкурс юних поетів „Тарасовими шляхами”. Цього дня в приміщенні районної центральної бібліотеки зібралися шанувальники творчості Кобзаря, переконані в тому, що пам’ять про Т.Г. Шевченка має бути для нас, нащадків, святинею.

Організаторами районного конкурсу виступили сектор у справах сім'ї, молоді та спорту, відділ освіти Кам’янської районної державної адміністрації.

Конкурс юних читців поезії Т.Г. Шевченка проходив серед учнів 1-11 класів у таких номінаціях: „Художнє слово” та „Театральне мистецтво”.

Учасниками конкурсу стали 119 учнів загальноосвітніх закладів міста та району (21 юний поет, 39 читців 5-11 класів, 25 читців 1-4 класів, 34 учасники номінації «театральне мистецтво»).

Наші переможці конкурсу:

серед поетів І місце - Бондаренко Дарина (9-А клас)

серед читців поезій ІІ місце - Покуль Влада (10-А клас)

Кiлькiсть переглядiв: 304

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.