Ліцей "Камелія" в проекті GoCamp 2017

Відомі результати другої хвилі відбору шкіл в рамках проекту GoCamp 2017

/Files/images/gocamp2017.jpg

Заявки та креативні завдання ще 292 шкіл зі всієї України отримали високі бали відбіркової комісії. Вже наприкінці травня у цих школах відбудуться літні мовні табори GoCamp.
Протягом наступних 2 тижнів координатори GoCamp сконтактуються із представниками відібраних шкіл.
Нагадуємо, що процес відбору шкіл все ще триває, переможці конкурсу оголошуються поетапно. Черговий перелік учасників GoCamp 2017 буде опубліковано 1 березня.
Станом на 15 лютого в рамках другої хвилі відбору до участі у GoCamp2017 було відібрано Кам'янський еколого-економічний ліцей.

Global Office – громадська організація, яка покликана сприяти інформаційній, політичній, економічній, культурній та соціальній інтеграції України у світовий простір, а також внутрішній інтеграції.
Проектний офіс функціонує за принципом об’єднання стейкхолдерів (multistakeholder initiatives). Для реалізації наших проектів та досягнення мети організації ми створюємо стратегічні партнерства між/з міжнародними структурами, державними органами влади, дипломатичними установами, представниками бізнесу та громадянського суспільства.

“GoCamp Afterschool допоможе учням більш ефективно засвоювати знання, отримані під час уроків, а також безпосередньо застосовувати їх. Наприклад, зранку вони пройшли певну тему з хімії чи геометрії, а після обіду під час відвідин галереї зможуть ознайомитись із перспективою або дізнатись, з чого складаються фарби”, — розповідає Любов Залюбовська, координатор GoCamp Afterschool.

Кiлькiсть переглядiв: 394

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.