День відкритих дверей

Шановний абітурієнте! 29 жовтня 2016 року в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України (м. Черкаси) відбудеться День відкритих дверей
У програмі: знайомство з сучасним навчальним закладом із славною та героїчною історією, особливостями вступу на спеціальності: «Пожежна безпека», «Цивільна безпека», «Психологія», «Охорона праці» і «Екологія», екскурсійна та культурна програма, показові виступи курсантів.
Запрошуємо випускників шкіл, батьків та усіх бажаючих на День відкритих дверей.

РЕЄСТРАЦІЯ з 09.00 год. Початок о 10.00 год.
Адреса: 18034, м. Черкаси, вул. Онопрієнка, 8
тел.: (0472)55-09-46, 55-09-58 www.fire.ck.ua

Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України - державний вищий навчальний заклад IV рівня акредитації, який має потужний науково-педагогічний потенціал та міцну матеріально-технічну база, що дає можливість постійно розвиватися відповідно до вимог часу.
Для отримання якісної європейської освіти в закладі створено усі умови: сучасні інтерактивні аудиторії, комп’ютерні класи, електронна бібліотека, спортивний комплекс.
Одна із додаткових переваг навчання – участь у міжнародних програмах разом із делегаціями європейських країн та можливість отримання водійських прав.

Кiлькiсть переглядiв: 373

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.